-
VOETREFLEXZONEMASSAGE 
 
 
 
Voetreflexologie, ook wel voetreflextherapie of voetreflexzonetherapie genoemd, is een natuurgeneeswijze die duizenden jaren geleden al door Chinezen, Egyptenaren en Indianen werd toegepast. 

Op de voeten worden alle organen, spieren en zenuwen van het lichaam gereflecteerd. Door het masseren van deze zones kunnen blokkades worden opgeheven, die zich in het lichaam hebben gevormd, waardoor het lichaam weer in balans komt. Het lichaam ontdoet zich van afvalstoffen en krijgt energie.
Voor wie is het geschikt?
In principe kan voetreflex zonemassage verlichting bieden bij allerlei mogelijke aandoeningen. Het werkt stressverlagend en ondersteunend bij spanning. Verder worden goede resultaten behaald bij o.a. RSI, hoofdpijn/migraine, rugklachten, reuma, spijsverteringsklachten, hormonale verstoringen, menstruatieklachten, vermoeidheid, darmklachten ,slaapstoornissen, depressie, spier- en gewrichtspijn


een behandeling van ongeveer 50 min.  kost €20 
  Tenenlezen

Met behulp van tenenlezen krijg je meer inzicht in iemands karakter, zijn persoonlijkheid, gedrag en levenshouding. Hierdoor kan iemand die je tenen leest aangeven wat je sterke en zwakke punten zijn en waarom je tegen bepaalde situaties in je leven aan loopt, op het gebied van werk, relaties en opvoeding.  

behandeling kort 15 min. €10
uitgebreid met computer uitdraai € 20