-

CUPPING MASSAGE
Bij Cupping massage wordt gebruik gemaakt van een prachtige Oosterse zuigtechniek waarbij uw lichaam met behulp van siliconen cups wordt gemasseerd. Na een voorbereidende, ontspannende massage worden deze op uw lichaam geplaatst. Door gebruik te maken van siliconen cups is het mogelijk de intensiteit van de massage te bepalen.

Met behulp van de cups wordt een vacuüm gecreëerd en de onderliggende huid omhoog gezogen. Hierdoor raken uw spieren en huid beter doorbloed en is het voor het lichaam mogelijk zich sneller en gemakkelijker te ontdoen van afvalstoffen. Verder wordt door de goede doorbloeding het bindweefsel zachter en kunnen spierknopen gemakkelijker oplossen. Met behulp van de cupping massage kan de bloedsomloop plaatselijk worden gestimuleerd.

De cupping massage kan positief werken bij stress-, rug- en schouderklachten, hoofdpijn, fybromyalgie, cellulitis en chronische verkoudheid.

Door het gebruik van de cups kan de huid enigszins verkleuren. Deze verkleuring is een indicatie van de vrijgekomen afvalstoffen op die plek. Dit is een normaal verschijnsel en trekt na verloop van tijd weer weg.

Verschillende topsporters en celebrities maken al gebruik van deze massagetechniek.

Advies
  • Deze massage raden wij zwangere vrouwen af. Wij adviseren u graag een andere ontspanningsmassage.
  • Raadpleeg altijd eerst uw huisarts als u last heeft van trombose, hartfalen, diabeet bent of bloedverdunners gebruikt.
  • Nuttig voor de massage geen alcohol en drink na afloop van de massage veel water om de afvalstoffen af te voeren.