-
RSS

Recente posts

Wat is jou verhaal over de Universal Contour Wrap

Categorieën

Contour Bodywrap
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Wat is jou verhaal over de Universal Contour Wrap- Wordt u 's ochtends moe wakker en/of bent u overdag onverklaarbaar moe?
- Darmprikkels, stoornissen of gasvorming?
- Pijnlijke spieren of gewrichten?
- Onverklaarbare onrust of prikke...lbaar?
- Slechte focus, concentratie?
- Vlekken op de huid of huiduitslag?
- Hoofdpijn? Nekpijn? Stijf gevoel?
- Gevoel van spanning?
- Weinig energie nadat u iets gegeten heeft en heeft u snel weer een hongergevoel?
Universal Contour Body Wrap® is ‘s werelds de enige bewezen Contour Bodywrap die onmiddellijk verlies van centimeters kan garanderen.Bovendien heb je de zekerheid dat dit centimeterverlies minstens 30 dagen lang voortduurt; zo niet, dan krijg je helemaal gratis een nieuwe behandeling!


Over de Universal Contour BodyWrap


Als je een paar extra centimeters zou willen verliezen, kun je altijd lid worden van een sportclub of het allernieuwste dieet uitproberen, maar als je onmiddellijke resultaten wenst, dan hoef je niet verder te zoeken dan de Classic behandeling van Universal Contour Wrap®.

Wij garanderen, dat je minstens 15 centimeter in maar twee uur zult verliezen; zo niet, dat krijgt je je geld terug!  Wat kan perfecter zijn voor die speciale gelegenheid?( De 15 cm is overal het hele lichaam)

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar wij twijfelen er niet aan dat je onder de indruk zult zijn van een gemiddeld verlies van tussen 15-35 centimeter met een enkele lichaamswrap.Je hebt tevens de zekerheid dat bij ons het centimeterverlies minstens 30 dagen voortduurt, en dat je er bij het verlaten van de  salon dus nog lang voordeel van zult hebben. Om het centimeterverlies te vergroten, is een kuur van 3 behandelingen voor de meeste vrouwen/ mannen  vaak voldoende om een complete kledingmaat kleiner te kunnen dragen.  • Verdere voordelen:
  • Vermindert de vorming van cellulitis en striae
  • Zacht peelingeffect, dat de huid vereffent en verzorgt
  • Verwijdert schadelijke gifstoffen uit het lichaam
  • meer energie
  Zo werkt het
Een uniek mengsel van welige, mineraalhoudende klei en gespecialiseerde lichaamswraptechnieken, die een bijdrage leveren aan de reiniging en de ontgifting van je lichaam. De behandeling bewerkt tevens de zachte, vethoudende weefsels, waardoor onmiddellijk en blijvend verlies van centimeters ontstaat.Zodra de warme, met klei doordrenkte windels aangebracht zijn, mag je een uur lang blijven liggen en ontspannen, terwijl de behandeling voor je werkt. Je kunt deze tijd ook gebruiken om meer profijt te trekken van je bezoek aan de salon, en van andere behandelingen genieten, zoals een voetreflexzone massage, pedicure beauty behandeling .


 Je  Contour Bodywrap wordt vervolgens verwijderd en je therapeut zal je verbluffen met je lichaamsafmetingen van voor en na de behandeling.Dit is geen behandeling van waterverlies. Wij adviseren je in feite om na de behandeling regelmatig water te drinken om het ontgiften te bevorderen.  Het centimeterverlies zet zich voort…


Universal Contour Wrap ® Classic werkt nog weken lang door nadat je de salon hebt verlaten. Nadat u bent ingewikkeld, blijft de speciale klei oplossing achter in de poriën van de huid zodat de ontgifting en verstrakking nog drie tot vier dagen doorwerkt voor verder centimeter verlies.


Na de wrap moet u ook veel water drinken om het lichaam te helpen reinigen en te ontdoen van de onzuiverheden die zijn los gemaakt tijdens het wrap-proces.Om de volledige voordelen van UCW Classic te ervaren, wordt een kuur aanbevolen waarbij de behandelingen tussen minimaal 7-10 dagen opvolgend worden uitgevoerd. Het centimeter verlies is cumulatief en het gemiddelde totale verlies is ongeveer 60 centimeter na slechts drie behandelingen. Het is eigenlijk heel normaal voor vrouwen en mannen  om een volledige kledingmaat te verliezen.

5 Reacties op Wat is jou verhaal over de Universal Contour Wrap:

Comments RSS
lida on zaterdag 15 november 2014 14:39
voordat ik zelf de Contour body wraps ging doen ben ik zelf 3x voor behandeling geweest om te ervaren wat het met je lichaam doet, want idd ook ik zelf had zoiets 15cm in 2 uur tijd ? dat kan niet ! Het was wel beetje vreemd de eerste keer , want ik wist ook niet wat me te wachten stond . Na opgemeten te zijn werd ik ingewikkeld in de kleiwindsels, na uurtje werd ik weer eruit gehaald en het resultaat was verbluffend goed te zien. Ik was 21,5 cm slanker over mijn hele lichaam. Maar vooral buik, bovenbenen en billen was het resultaat goed te zien. Ik heb een kuurtje van 3x gedaan en ben 60,5 cm slanker nu. Voor mij was dit de doorslag om dit toe te gaan passen in mijn salon . En met resultaat dat vele mensen nu veel cm verlies hebben . IK zal kijken of ik foto neer kan zetten dan kunnen jullie meekijken dat dit echt werkt
Reageren op een reactie


Jolanda on vrijdag 21 augustus 2015 21:43
Ik heb gisteren een Universal Contour Wrap bij je gehad En moet zeggen dat ik dacht ja hoor 15 cm slanker in 2 uur tijd dat kan niet! De ervaring leert nu wel dat het kan , ik ben in de eerste kee 22.5 cm kwijt en mijn huid voelt lekkerder aan , en het lijkt of ik me fitter voel. Ik kijk uit naar de volgende afspraak want het werkt verslavend hoor 😉 Heel veel liefs Jolanda
Reageren op een reactie


kopieer breitl on donderdag 12 juli 2018 10:57
Lever een verscheidenheid aan replica-horloges, waaronder Breitling, Omega, Cartier, Tag Heuer, Associated Press en andere luxe replica-horloges.
Reageren op een reactie


luxe horloges on vrijdag 13 juli 2018 8:49
Ik denk dat dit de beste replica moet zijn die ik ooit heb gekocht. Ik deel deze website met mijn vrienden, ze zijn erg blij, de prijs is zo goedkoop en ik kan zo'n goed horloge kopen.
Reageren op een reactie


kopen rolex horloge on zondag 15 juli 2018 10:44
Because I am new in blogging and I require great instructional exercise like your post.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment