-
Bekijk de promotie filmpje op Facebook
en deel en Like openbaar mee en misschien win jij een gratis Universal contour body wap


- Wordt u 's ochtends moe wakker en/of bent u overdag onverklaarbaar moe?
- Darmprikkels, stoornissen of gasvorming?
- Pijnlijke spieren of gewrichten?
- Onverklaarbare onrust of prikke...lbaar?
- Slechte focus, concentratie?
- Vlekken op de huid of huiduitslag?
- Hoofdpijn? Nekpijn? Stijf gevoel?
- Gevoel van spanning?
- Weinig energie nadat u iets gegeten heeft en heeft u snel weer een hongergevoel?
Universal Contour Body Wrap® is ‘s werelds de enige bewezen Contour Bodywrap die onmiddellijk verlies van centimeters kan garanderen.Bovendien heb je de zekerheid dat dit centimeterverlies minstens 30 dagen lang voortduurt; zo niet, dan krijg je helemaal gratis een nieuwe behandeling!


Over de Universal Contour BodyWrap


Als je een paar extra centimeters zou willen verliezen, kun je altijd lid worden van een sportclub of het allernieuwste dieet uitproberen, maar als je onmiddellijke resultaten wenst, dan hoef je niet verder te zoeken dan de Classic behandeling van Universal Contour Wrap®.

Wij garanderen, dat je minstens 15 centimeter in maar twee uur zult verliezen; zo niet, dat krijgt je je geld terug!  Wat kan perfecter zijn voor die speciale gelegenheid?( De 15 cm is overal het hele lichaam)

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar wij twijfelen er niet aan dat je onder de indruk zult zijn van een gemiddeld verlies van tussen 15-35 centimeter met een enkele lichaams wrap.Je hebt tevens de zekerheid dat bij ons het centimeterverlies minstens 30 dagen voortduurt, en dat je er bij het verlaten van de  salon dus nog lang voordeel van zult hebben. Om het centimeterverlies te vergroten, is een kuur van 3 behandelingen voor de meeste vrouwen/ mannen  vaak voldoende om een complete kledingmaat kleiner te kunnen dragen.  • Verdere voordelen:
  • Vermindert de vorming van cellulitis en striae
  • Zacht peeling effect, dat de huid vereffent en verzorgt
  • Verwijdert schadelijke gifstoffen uit het lichaam
  • meer energie
  Zo werkt hetEen uniek mengsel van welige, mineraalhoudende klei en gespecialiseerde lichaams wrap technieken, die een bijdrage leveren aan de reiniging en de ontgifting van je lichaam. De behandeling bewerkt tevens de zachte, vethoudende weefsels, waardoor onmiddellijk en blijvend verlies van centimeters ontstaat.

Zodra de warme, met klei doordrenkte windels aangebracht zijn, mag je een uur lang blijven liggen en ontspannen, terwijl de behandeling voor je werkt. Je kunt deze tijd ook gebruiken om meer profijt te trekken van je bezoek aan de salon, en van andere behandelingen genieten, zoals een voetreflexzone massage, pedicure beauty behandeling . Je  Contour Bodywrap wordt vervolgens verwijderd en je zult verbluft zijn  met je lichaamsafmetingen van voor en na de behandeling.Dit is geen behandeling van waterverlies. Wij adviseren je in feite om na de behandeling regelmatig water te drinken om het ontgiften te bevorderen.  Het centimeterverlies zet zich voort…


Universal Contour Wrap ® Classic werkt nog weken lang door nadat je de salon hebt verlaten. Nadat u bent ingewikkeld, blijft de speciale klei oplossing achter in de poriën van de huid zodat de ontgifting en verstrakking nog drie tot vier dagen doorwerkt voor verder centimeter verlies.


Na de wrap moet u ook veel water drinken om het lichaam te helpen reinigen en te ontdoen van de onzuiverheden die zijn los gemaakt tijdens het wrap-proces.Om de volledige voordelen van UCW Classic te ervaren, wordt een kuur aanbevolen waarbij de behandelingen tussen minimaal 7-10 dagen opvolgend worden uitgevoerd. Het centimeter verlies is cumulatief en het gemiddelde totale verlies is ongeveer 60 centimeter na slechts drie behandelingen. Het is eigenlijk heel normaal voor vrouwen en mannen  om een volledige kledingmaat te verliezen.
Belangrijk !!!!!!vergeet geen droog ondergoed mee te nemen en 
2 handdoeken en  nat washandje 

Mocht u verhinderd zijn voor de Universal Contour  Bodywrap  dan moet u minstens 6 uur van te voren afmelden in verband met het verwarmen van de ketel. Bent u te laat dan moet ik helaas de kosten in rekening brengen of u mag een vervanger zoeken die in uw plek komt .

Heeft U vragen  mail dan naar voetenvrouwtje@outlook.com
in de maand  mei, juni en juli 

Geen €89 , maar €59 
Vol= Vol bij elke  30 aanmeldingen word er een gratis Universal Body Wrap verloot
vol=volt